Selecteer een pagina

Artikelen

Deze artikelen zijn voor jou!

Elke maand verschijnt er een artikel over eenzaamheid en mijn werk binnen Hersenkracht in samenwerking met For You Media.

 

 

 

Eenzaam na de scheiding

Eenzaam na de scheiding

'Eenzaam na de scheiding' Evelien (32) vertelt: 'Ik wil bij je weg'. De woorden van mijn man kwamen voor mij als een grote verrassing. Hoe hij het voor mij verborgen heeft gehouden is voor mij een raadsel, maar hij bleek al een half jaar verliefd te zijn op iemand...

Lees meer
Eenzaamheid tijdens de feestdagen

Eenzaamheid tijdens de feestdagen

De feestdagen komen eraan. Iedereen heeft plannen gemaakt voor een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden. Straks zie je alle foto's weer voorbij komen op Facebook en Instagram van mooi gedekte tafels, lekker eten, glazen wijn en lachende gezichten van mensen...

Lees meer